• New
uxcell 19,7-Инчов Кука за Обезкостяване на Месо с Т-Образна дръжка, 4 бр. Куки за Месо, Неръждаема Стомана, Кухня, Месните Магазини, Ресторант, Магазини, Барбекю, Инструмен?

uxcell 19,7-Инчов Кука за Обезкостяване на Месо с Т-Образна дръжка, 4 бр. Куки за Месо, Неръждаема Стомана, Кухня, Месните Магазини,

BGN 1.67

Дизайн - Благодарение на Т-образна дръжка този кука за обработка на месо е удобен за хващане, той не се плъзга и устойчив на абразия, което спестява разходи за трудОстър писец позволява лесно да се реже на месо и здраво улови го за бързо рязане.Материал - Кука за месо, изработен от неръждаема стомана с поцинкованата повърхност, която не податливи на корозия, която е здрава и издържа дълго време, я не е лесно да се съборят или да се огъват.Приложение - Широко се използва в кухнята, в магазините барбекю, месарски магазини, ресторанти или на други места.Подходящ за колбаси, готвачи, meatpacking предприятия, пушени колбаси, за приготвяне на храна.Забележка - Различни размери са с различна подкрепа на тегло, моля, проверете размера преди да поръчате.Куката леко заострен, моля, бъдете внимателни при използването му. {Спецификация на продукта} : Дължина : 500 мм / 19,7 инча; Ширина : 100 мм / 3,93 инча; Дебелина : 10 мм / 0,39 инча; Ширина на отвора : 60 мм / 2,36 инча. {Материал} : Нашите куки за месо са изработени от неръждаема стомана, тя е трайна, устойчива е на корозия и притежава висока твърдост, висока носеща способност и продължителна експлоатация. {Специален дизайн} : Този мясницкий кука за обработка на месо с остър връх, подходящ за пробиване и окачване на месо. {Широко приложение} : Закачалки за месо на скара, обикновено се прилагат за окачване на месо, пиле, риба и други храни в ресторанти, хранителни магазини, супермаркети, хранителни пазари, месарски магазини, магазини за барбекю и така нататък.

Спецификация

Избор на клиенти