• New
VLIZO 12шт 30 мл Множество Празна Бутилка Козметични Флакон Пътна Бутилка Пресована Контейнер За Съхранение Шампоан Крем Лосион (Бяла Бутилка С Черен Капак)

VLIZO 12шт 30 мл Множество Празна Бутилка Козметични Флакон Пътна Бутилка Пресована Контейнер За Съхранение Шампоан Крем Лосион

BGN 0.67

Идеална за опаковане на багажа, калъф за костюми, чанта, раница, чанта за йога, фитнес чанта и т идеален за шампоан, средства за измиване на тяло, лосион за тяло, средства за измиване на лицето, тоник за лице, крем за ръце, слънцезащитен крем и т. Са подходящи за опаковане на багажа, калъф за костюми, чанта, раница, чанта за йога, фитнес чанта и т. идеален за шампоан, средства за измиване на тяло, лосион за тяло, средства за измиване на лицето, тонер за лице, крем за ръце, слънцезащитен крем и т. Описание, което търсите за многократна употреба флакона да се съхранява в пътуванията?Тези пътни бутилка, ще стане за вас добри органайзерами!Изработени от висококачествен полипропилен и PET материали, които са устойчиви и не са без мирис, идеален за шампоан, измийте тялото, лицето, крем за ръце и т. Те ще станат отлични спътници в пътуването ви или бизнес пътуване!Характеристики - Цвят : Бяла бутилка с черен капак.- Материал : PP и PET.

Спецификация

Избор на клиенти