• New
Кутия за управление кабел zenglingliang Дървени Кутии За Управление на Кабел Органайзер Кабелен Органайзер от Орехово дърво с Голям Капацитет със силна Магнитна капак К?

Кутия за управление кабел zenglingliang Дървени Кутии За Управление на Кабел Органайзер Кабелен Органайзер от Орехово дърво с Голям

BGN 19.83

Нашата кутия за съхранение на кабели е здрава и, следователно, може да се използва за по-добро управление на проводници за работно бюро, телевизор или развлекателни системи ➷ Е изработен от висококачествен орех, с удобен и нежен на допир, добра изолация, 12.1 инча, побира повечето платки захранване и кабели и прави вашата маса и пол е по-чист. ➷ Този на тавата за съхранение на кабели с капак помага за скриване на захранващи кабели, USB кабели, разклонители, игри за телевизори и игрови конзоли, адаптери и много други за индивидуално ползване у дома или в офиса. ➷ Освен за скриване на кабели или въжета, тази кутия може да се използва за захранване на малки електроника, смартфони, фотоапарати или мобилни устройства, просто протегна въжета отстрани и поставянето на нещата отгоре. ➷ Благодарение на 8 магнитам здрава магнитна фиксирана на корицата, която децата и домашните любимци лесно отваряне, създава за вас на сигурна среда в помещението.Нашата кутия за съхранение на кабели е здрава и, следователно, може да се използва за по-добро управление на проводници за работно бюро, телевизор или развлекателни системи. ➷ Е изработен от висококачествен орех, с удобен и нежен на допир, добра изолация, 12.1 инча, побира повечето платки захранване и кабели и прави вашата маса и пол е по-чист. ➷ Този на тавата за съхранение на кабели с капак помага за скриване на захранващи кабели, USB кабели, разклонители, игри за телевизори и игрови конзоли, адаптери и много други за индивидуално ползване у дома или в офиса. ➷ Освен за скриване на кабели или въжета, тази кутия може да се използва за захранване на малки електроника, смартфони, фотоапарати или мобилни устройства, просто протегна въжета отстрани и поставянето на нещата отгоре.

Спецификация

Избор на клиенти