• New
Магнитна Кука Master Magnetics MHHH25HOOKX2 с Реверсивным зацепом, диаметър на 2,25 инча, с обща височина от 1 инч, 25£, Синьо (опаковка от 2 броя)

Магнитна Кука Master Magnetics MHHH25HOOKX2 с Реверсивным зацепом, диаметър на 2,25 инча, с обща височина от 1 инч, 25£, Синьо (опаковка

BGN 1.00

Един Магнит издържа на 25 паунда при контакт с плоска гладка желязна плоча с дебелина 1/4 инча в изправено изпитване, с 50% по-малко на вертикална повърхност се удържа от силата на плъзгане и по-малко от стомана с бояРазвийте болт и обръщане на кука на 180 градуса за гъвкавост в посока обесване.Куката е с дължина 3 инча, с ограничение за отваряне на 0,767 инча.Вид на материала : Феритни пластмаса от ниско въглеродна стомана.Включени в комплекта компоненти : 2 Магнитни основания, 2 куки. 2 магнитни основания, 2 куки. 2 магнитни основания, 2 куки.Обръщане на магнитна кука има много приложения в магазини, на индустрията и на потребителите.Се използва за закачане на осветителни тела, кабели, инструменти, банери и много други. (Изисква се известна монтаж).

Спецификация

Избор на клиенти