• New
BYBYCD Инструмент за ремонт на автомобилни Вдлъбнатини Универсален 1БР Издънка Инструменти за ремонт на автомобили Листов Метал Слайд Инструмент Лепило на пръчки Ле?

BYBYCD Инструмент за ремонт на автомобилни Вдлъбнатини Универсален 1БР Издънка Инструменти за ремонт на автомобили Листов Метал

BGN 14.50

Материал : Алуминиева сплавЦвят : Както е показано на фигурата. Размер : 12 виж Опаковка : 1 комплект гребец за ремонт на автомобилни вдлъбнатини.Материал : Алуминиева сплав.Цвят : Както е показано на фигурата. Размер : 12 виж Опаковка : 1 комплект гребец за ремонт на автомобилни вдлъбнатини. лепило (с 4 дупки на уплътнение трябва да се нанесе лепило-разтапят) 5. Бързо поставете уплътнението за рисуване лепило-расплавом в център вдлъбнатини, леко и внимателно се прилага натиск, докато лепилото се втвърди и не приклеится (дайте клею да се охлади за около 8 минути.Време на охлаждане трябва да бъде по-малко от 10 минути, а през зимата трябва да бъде малко по-къса) 6. Выровняйте Т-образен ремонт инструмент и натиснете уплътнение за изготвяне на горещо лепило-расплавом, дръпнете подвижен прът назад, за да се спра на пробив 7. Проверете с помощта на линейна дъски.Ако пробив все още има леко докоснете до нея выравнивающим с чук или дръжка 8. Избършете обновена място се почиства с влажна кърпа Обърнете внимание на размера : Комплект гребец не съдържа лепило.Ако имате нужда, просто купете лепило с пистолет и лепило на пръчки допълнително Опаковане в комплекта са включени : Гребец (без лепило) : 1 * Гребец, 18 * висящи (лепило с пистолет в комплекта не са включени) Само лепилен пистолет EU Plug : Лепилен пистолет EU Plug мощност 20 W (лепило агент пръчка и гребец в комплекта не са включени) Само лепилен пистолет US Plug : Лепилен пистолет US Plug мощност 20 W (лепило агент пръчка и гребец в комплекта не са включени) Само 10 бр.

Спецификация

Избор на клиенти