• New
Метални закачалки премиум-клас, Луксозна Закачалка за дрехи, Много Големи Тежки Закачалки, Закачалки за връхни дрехи, ризи, за Дебели палта, Пуловери, черни.

Метални закачалки премиум-клас, Луксозна Закачалка за дрехи, Много Големи Тежки Закачалки, Закачалки за връхни дрехи, ризи, за Дебели

BGN 0.67

1 Здрави метални закачалки - Материал от алуминиева сплав прави тази закачалка за якета е толкова силна, че тя никога не ще се счупи, и не деформират при продължителна употреба. Прост дизайн- Цвят от чисто злато, което прави тази закачалка за дрехи на атрактивни и придава лукс, идеален за лесно украса и гардероб. Водоустойчив закачалка- Алуминиева сплав върху повърхността на тази закачалка за палто може да се справят добре с водонепроницаемостью, закачалки за костюми не изчезват във вода, можете дори да използвате тези закачалки за сушене на мокри дрехи. Изборът на подарък - Лесният и красив външен вид правят тези красиви закачалки за облекла са чудесен избор за подарък за вашите приятели или семейство.Те ще се ползват, когато те ще получат тази добра опаковка трайни закачалки. Гаранция на марката - Можете да закупите нашите луксозни закачалки за дрехи с пълна увереност.Ако това не ви харесва, или имате някакви въпроси относно закачалки за палта, свържете се с нас и ние ще ви дадем задоволителен отговор.

Спецификация

Избор на клиенти