• New
Безжична Петличная микрофон система KKX със статив, Професионална UHF Микрофон система с два безжични ревери, Съвместима с iPhone, огледално-рефлексен фотоапарат, Видео?

Безжична Петличная микрофон система KKX със статив, Професионална UHF Микрофон система с два безжични ревери, Съвместима с iPhone,

BGN 3.00

?Технология UHF и работно разстояние? е Оборудван с технологията радио ултра високи честоти, която осигурява по-силен сигналНа открито място на разстояние, може да достигне повече от 180 фута, което отговаря на нуждите на повечето сцени на снимане. ?Мониторинг на звука в реално време и на 20 канали? Приемник с функция за аудиомониторинга в реално време ви дава възможност да проверявате състоянието запис на видео по време на видео.Той има 20 канали, просто настройте бутона "SET", за да превключите на друг канал, за да предотвратите смущенията от други подобни устройства наблизо, който може лесно да се коригира в зависимост от сцената. ?Универсален за телефон и фотоапарат? Безжична петличная микрофон система XK100, вградена в притежателя на телефона, което е съвместимо както с i Phone, така и със смартфон с Android.Предлага се с адаптер за обувки, който също работи с огледално-рефлексни фотоапарати като Canon 6 DSony A7 M3 и т. ?Създаване на професионално видео? е Изработен от висококачествен материал, се работи здраво и стабилно.Професионален двоен безжичен микрофон KKX на ревера може да се използва не само по време на официално интервю, но и за създаването на професионални видеоклипове на You Tube, конференции, видео блог, с продължителност до 8 часа.

Спецификация

Избор на клиенти