• New
Салфетки плюс 3 бр. Скъпа нашивка с бродирани главата на еднорога, тъканно стикер по образец за деца, ютия, пришивной сувенир, подарък ленти с логото, ризи, якета, чан?

Салфетки плюс 3 бр. Скъпа нашивка с бродирани главата на еднорога, тъканно стикер по образец за деца, ютия, пришивной сувенир, подарък

BGN 2.33

Размер : 24 /8 X3 ИНЧА / е Показано на следващата фигура.Инструкции за гладене : . Спрей достатъчно количество пара на повърхността на тъканите и термоуплотните лист с обратната страна на пластира. Нанесете на кръпката, на точното място си кърпа, която искате да декорирате. Защитете повърхност на пластира, покрийте го с влажна кърпа или тънка кърпа и прогладьте при висока температура, след това 2-3 пъти погладьте заплату желязо в продължение на 10-15 секунди. При продължителна употреба трябва да повторите стъпка 3 на обратната страна на плата. Изчакайте, докато той се охлади, след това проверете, дали няма кътче на всеки пластир и по ръба на парче, които вече са запечатани.Ако вие не сте готови, повторете стъпки 3 и 4. този продукт може да бъде или шият, или прогладить, но въпреки това ние препоръчваме прогладить на мястото, а след това да шият, за да се увери в неговата надеждност.Пратката ще бъде изпратена директно от Тайланд стандартна въздушна поща в малък обем, и това ще отнеме около 11-21 работни дни.

Спецификация

Избор на клиенти