• New
Салфетки плюс 2 бр. Мультяшная Детска Нашивка с Мил Единорогом, Че Иконата на Черната Пришитая Емблемата на Сака, Дънкови Панталони, Раници, Стикер на Дрехи, Художес?

Салфетки плюс 2 бр. Мультяшная Детска Нашивка с Мил Единорогом, Че Иконата на Черната Пришитая Емблемата на Сака, Дънкови Панталони,

BGN 1.33

Размер : 3,3/8 X3,4/8 инча/ е показано на следващата фигураИнструкция за проглаживанию : . Спрей достатъчно количество пара на повърхността на тъканите и термоуплотните лист с обратната страна на кръпки. Нанесете на кръпката, на точното място си кърпа, която искате да декорирате. Защитете повърхност на пластира, покрийте го с влажна кърпа или тънка кърпа и прогладьте при висока температура, след това 2-3 пъти погладьте заплату желязо в продължение на 10-15 секунди. При продължителна употреба трябва да повторите стъпка 3 от обратната страна на плата. Изчакайте, докато той се охлади, след това проверете, не покрити ли кътчета на всяка кръпки и край на кръпки.Ако вие не сте готови, повторете стъпки 3 и 4. този продукт може да бъде или шият, или прогладить, но въпреки това ние препоръчваме прогладить на мястото, а след това да шият, за да се увери в неговата надеждност.Пратката ще бъде изпратена директно от Тайланд стандартна въздушна поща с малък размер, и това ще отнеме около 11-21 работни дни.

Спецификация

Избор на клиенти