• New
DECHOUS 1 бр. закачалка за шапки от ковано желязо, пластмасови капачки за бутилки, сгъваема настолна закачалка за палто, поставка за перука, държач за десктоп шапки, сто?

DECHOUS 1 бр. закачалка за шапки от ковано желязо, пластмасови капачки за бутилки, сгъваема настолна закачалка за палто, поставка

BGN 15.30

ЮтияЧерна диадема-поставка за бейзболни шапки, стойка за перука, жично титуляр за шапки- Изработени от висококачествен материал, който е на този продукт, и е трайна.ПЛАСТМАСОВА ДИАДЕМА - Продуктът е прост и удобен за използване, уникален дизайн го прави ефективен инструмент за популяризиране на стоки в магазините.СГЪВАЕМИ МАСИ - свободно стояща поставка за шапки, подчертавайки характеристики на вашите продукти.ПЛАСТМАСОВИ ЗАКАЧАЛКИ ЗА ДРЕХИ - Купол в тях е предназначен за съхранение на шапки, перуки и други шапки, без да се променя тяхната естествена форма.Черни пластмасови закачалки-стойка за перука, органайзер за кепок, подходящ за показване на шапки в магазини, търговски центрове. Осъществяване на списък 1 х Закачалка за шапки Характеристики -Материал : стойка за шапки, от железен тел. - Размер : Около 31.29 инча поставка за шапки. - Изработен от висококачествен материал, здрав и практичен за използване тенис на стойка за шапки. - Купола на стойка е предназначен за съхранение на шапки, перуки и други шапки, без да се променя тяхната естествена форма. -Подходящ за магазин дрехи, магазини кепок или домашно използване на подложки за футбол потници, бейзболни шапки. -Елегантен дизайн и модерен стил, правят си шапка по-привлекателни, идеални за украса или показване на рафта за съхранение.

Спецификация

Избор на клиенти