• New
Кутия за съхранение на канцеларски материали DLOETT, Моливи, прибори за хранене, кош за багаж, Тава за хол (Цвят: D, размер: 1)

Кутия за съхранение на канцеларски материали DLOETT, Моливи, прибори за хранене, кош за багаж, Тава за хол (Цвят: D, размер: 1)

BGN 2.33

Това е едно чудесно допълнение към всяка маса, кухня, парти, кафе-бар, ресторант, дома или кафенетоЧудесното качество на изработка : ретро скандинавски стил.Ръчна изработка, дребни детайли, гладка и равна повърхност.Не само можете да подредите своите вещи, но и за украса на вашия дом и добавяне на топлинна енергия.Случаи на употреба : подходящ за семейства, хотели, ресторанти и магазини за съхранение на съдовете и т. Това е едно чудесно допълнение към всяка маса, кухня, парти, кафе-бар, ресторант, дом или заведение за хранене Чудесното качество на изработка : ретро скандинавски стил, ръчно изработени, на малки детайли, гладка и равна повърхност. Не само можете да подредите своите вещи, но и за украса на вашия дом и добавяне на топлинна енергия. Употреба : подходящ за семейства, хотели, ресторанти и магазини за съхранение на съдовете и т. Предпоставка включва опаковъчен лист : 1 * ракита кошница (други демонстрационни продукти в комплекта не са включени) Бележки.

Спецификация

Избор на клиенти