• New
3шт Kleenplus. Мини джъмбо петна стикер на изкуството на летяща вещица сладък сив слон карикатура кръпка, знак костюм НАПРАВИ си САМ апликация бродирани шевове желязо п?

3шт Kleenplus. Мини джъмбо петна стикер на изкуството на летяща вещица сладък сив слон карикатура кръпка, знак костюм НАПРАВИ си

BGN 1.33

Размер : 1,2/8 X1,5/8 инча / е Показано на следващата фигураИнструкции за гладене : . Спрей достатъчно количество пара на повърхността на тъканите и термоуплотните лист с обратната страна на пластира. Нанесете на кръпката, на точното място си кърпа, която искате да декорирате. Защитете повърхност на пластира, покрийте го с влажна кърпа или тънка кърпа и прогладьте при висока температура, след това 2-3 пъти погладьте заплату желязо в продължение на 10-15 секунди. При продължителна употреба трябва да повторите стъпка 3 на обратната страна на плата. Изчакайте, докато той се охлади, след това проверете, дали няма кътче на всеки пластир и по ръба на парче, които вече са запечатани.Ако вие не сте готови, повторете стъпки 3 и 4. този продукт може да бъде или шият, или прогладить, но въпреки това ние препоръчваме прогладить на мястото, а след това да шият, за да се увери в неговата надеждност.Пратката ще бъде изпратена директно от Тайланд стандартна въздушна поща в малък обем, и това ще отнеме около 11-21 работни дни.

Спецификация

Избор на клиенти