• New
Ултра тънък калъф-портфейл Airtag от 2 теми, Тънък Държач за карти Airtag, Ултратънък притежателя Airtag дебелина 0,1 инча за чантата, чанти, раницата-портфейла (черен)

Ултра тънък калъф-портфейл Airtag от 2 теми, Тънък Държач за карти Airtag, Ултратънък притежателя Airtag дебелина 0,1 инча за чантата,

BGN 2.00

【Съвместимост】 Тази чанта-портфейл, специално предназначени за нови Apple Air Tags 2021 (Забележка : Air Tag и чантата в комплекта не са включени) Тази чанта-портфейл с Airtag идеално съответства на размера на вашето airtag и осигурява бърза инсталация, в продължение на 20 секунди. 【Изключително тънък и здрав】 Карта Airtag са изработени от висококачествен материал ABS и занаятите, който е лек, тънък и здрав.не е нужно да се притеснявате за това, че той лесно ще се счупи по време на употреба, той може да свърши отлична работа в чантата и стабилизиране на вашия Airtag. 【Идеален за офиса си в чантата】 Притежателя Air Tag за фино чантата е с размерите на кредитна карта по дължина и ширина, дебелина 0,1 инча и тегло от само около 0,2 грама идеален за повечето офиси чантата си без никакви проблеми.Този притежателят на портфейла е с формата на кредитна карта, което е много лаконична. 【Изключителен дизайн】 Този държач за карти airtag е ефективна форма в рамка от ABS-пластмаса, която изглежда модерно и стилно.Този специален дизайн позволява на притежателя на картата плътно задържи си airtag и никога няма да му позволи да се измъкне от чантата си.Никога не си позволявайте да загубите airtag по-рано. 【Случай на използване на】 Калъф титуляр Air Tag от 2 теми.Можете да сложете 1 в чантата, а другия 1 държач за ключове с въздушна етикет може да се използва за ключодържател или във вашата чанта или раница.Освен това, ние предлагаме най-доброто следпродажбено обслужване за продуктите SUPFINE, ако имате някакви въпроси относно продуктите, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема ви в рамките на 24 часа. 【Съвместимост】 Тази чанта-портфейл, специално предназначени за нови Apple Air Tags 2021. (Забележка : Air Tag и чантата в комплекта не са включени) Тази чанта-портфейл с Airtag идеално съответства на размера на вашето airtag и осигурява бърза инсталация, в продължение на 20 секунди. 【Изключително тънък и здрав】 Карта Airtag са изработени от висококачествен материал ABS и занаятите, който е лек, тънък и здрав.

Спецификация

Избор на клиенти