• New
Система за домашно охранителна камера Swann с твърд диск капацитет 2 TB, 8-канален камера 8, видеорегистратором POE Cat5e 4K HD, Жични Камери за наблюдение в и извън помещения, ?

Система за домашно охранителна камера Swann с твърд диск капацитет 2 TB, 8-канален камера 8, видеорегистратором POE Cat5e 4K HD,

BGN 1.33

【Система за видеонаблюдение 4 K HD NVR】 : Камера Swann за домашна сигурност могат да бъдат инсталирани в дома си или на предприятието; 8-мегапикселова Po E-система осигурява 4 пъти по-голяма яснота, отколкото 1080 P; Цветно нощно виждане осигурява изображението до 115 фута с led подсветка 【Камера за сигурност с напреднал интелект】 : В тази система от камери за сигурност ще получите интелигентни сигнали и уведомления, изпратени до вашия телефон, чрез приложението Swann Сигурност, с помощта на тази система от камери за видеонаблюдение Po E за помещения и на улицата, с функция за откриване на хора и превозни средства. 【Е Включена непрекъснат запис 24/7】 : С предварително зададена твърд диск капацитет 2 TB на потребителите се предоставя възможност за непрекъснат запис 24/7 или запис само за събитията Swann True Detect, свързани с отопление и трафика; Запазвайте клипове до 365 дни с помощта на True Detect. 【Лесна инсталация и сигурна защита от атмосферни въздействия】 : Камера за сигурност Swann може да се настроите за минути.Всяка външна камера за сигурност Swann тествана за устойчивост на всякакви климатични условия. видео бърз оглед опростяване регистрацията на събития с помощта на вашите домашни охранителни камери.Google Assistant и Алекса съвместими. 【Обезопасена камера за сигурност за нощно виждане】 : Домашна камера за сигурност Swann с функция за нощно виждане в регистрите, ще ви е от голяма помощ.8-мегапикселова Po E-система осигурява 4 пъти по-голяма яснота, отколкото 1080 P; Цветно нощно виждане предоставя видео изображения с размер до 115 фута с led подсветка. 【Камера за сигурност с напреднал интелект】 : В тази система от камери за сигурност ще получите интелигентни сигнали и уведомления, изпратени до вашия телефон, чрез приложението Swann Сигурност, с помощта на тази система от камери за видеонаблюдение Po E за помещения и на улицата, с функция за откриване на хора и превозни средства.

Спецификация

Избор на клиенти