• New
TREXD 3 нива Кухненска количка количка с дръжка на Количка за Кухненски шкаф в банята Бял Черен (Цвят: D, Размер: 28,3 см * 16,5 cm)

TREXD 3 нива Кухненска количка количка с дръжка на Количка за Кухненски шкаф в банята Бял Черен (Цвят: D, Размер: 28,3 см * 16,5

BGN 0.33

Универсална, тази количка за съхранение на колела може да се използва навсякъде в домаИдеален за дома, офиси, хотели, болници и т. Можете да публикувате всичко, което желаете, например плодове и зеленчуци, подправки, снаксове, книги, тоалетни принадлежности и др.На най-горния слой може да се постави голям капацитет, електрически уреди, буркани за подправки и тоалетни принадлежности.В куха кошница на дъното могат да се съхраняват плодове, зеленчуци, прибори за хранене, и т. Универсална количка с колела може да се използва навсякъде в дома.Идеален за дома, офиси, хотели, болници и т. Можете да публикувате всичко, което желаете, например плодове и зеленчуци, подправки, снаксове, книги, тоалетни принадлежности и др.На най-горния слой може да се постави голям капацитет, електрически уреди, буркани за подправки и тоалетни принадлежности.В куха кошница на дъното могат да се съхраняват плодове, зеленчуци, прибори за хранене и т.

Спецификация

Избор на клиенти