• New
Красива 3D Окачване за дизайн на ноктите под формата на цветя със златни и Сребърни Мъниста, Сладко Пет Цветни Декорации за нокти, Акрилни Декорации за нокти под фор?

Красива 3D Окачване за дизайн на ноктите под формата на цветя със златни и Сребърни Мъниста, Сладко Пет Цветни Декорации за нокти,

BGN 16.90

♕ [6 цвята] : колекция от талисмани за дизайн на ноктите включва 12 мрежи от цветни камъни за нокти в 2 кутии, сини, лилави, черни, розови, червени и бели, със златни и сребърни мъниста ♕ [Различни форми] : Сладък окачване за нокти под формата на цветя съдържат скъпоценни камъни във формата на цветя и златни и сребърни мъниста, висулки за нокти 6 цвята, различни размери, за да отговарят на различни нужди. ♕ [Високо качество] : 3 D-скъпоценни камъни за нокти са изработени от висококачествени метали и акрилни материали, които са трайни и блестят, като направите ноктите си по-красив и привлекателен. ♕[ГРИЖОВЕН ДИЗАЙН] : Всеки от камъни за нокти е основа за лесно нанасяне върху ноктите, заоблен дизайн е отговорност на ноктите, външната повърхност е по-точни режещи ръба. ♕ [Широко приложение] : Подходящ за вашия собствен дизайн на ноктите, дрехи, обувки, занаяти собствените си ръце, производство на бижута или други украшения. ♕ [6 цвята] : колекция от талисмани за дизайн на ноктите включва 12 мрежи от цветни камъни за нокти в 2 кутии, сини, лилави, черни, розови, червени и бели, със златни и сребърни мъниста. ♕ [Различни форми] : Сладък окачване за нокти под формата на цветя съдържат скъпоценни камъни във формата на цветя и златни и сребърни мъниста, висулки за нокти 6 цвята, различни размери, за да отговарят на различни нужди. ♕ [Високо качество] : 3 D-скъпоценни камъни за нокти са изработени от висококачествени метали и акрилни материали, които са трайни и блестят, като направите ноктите си по-красив и привлекателен. ♕[ГРИЖОВЕН ДИЗАЙН] : Всеки от камъни за нокти е основа за лесно нанасяне върху ноктите, заоблен дизайн е отговорност на ноктите, външната повърхност е по-точни режещи ръба. ♕ [Широко приложение] : Подходящ за вашия собствен дизайн на ноктите, дрехи, обувки, занаяти собствените си ръце, производство на бижута или други украшения.Красива 3 D Окачване за дизайн на ноктите под формата на цветя със златни и Сребърни Мъниста, Сладко Пет Цветни Декорации за нокти, Акрилни Декорации за нокти под формата на цветя от смола, за жени и Момичета, Дизайн на нокти "Направи си сам" (6 цвята) Съдържание на опаковката : 1 кутия, 6 мрежи, цветни висулки за дизайн на ноктите, със сребърни мъниста, 6 различни цвята.

Спецификация

Избор на клиенти