• New
Трапезария стол Livinia Сърце X-Back от 2 стола с възглавници от масив Малайзийского дъб, обитых Изкуствена кожа, Дървени Страничните Столове с щанга на облегалката (Есте?

Трапезария стол Livinia Сърце X-Back от 2 стола с възглавници от масив Малайзийского дъб, обитых Изкуствена кожа, Дървени Страничните

BGN 3.33

【Комплект от две】 покупката включва комплект от два стола с пресичащи се табли, представено в една опаковкаИдеален като малки офис столове или места за хранене столове в кухнята и в ресторантите, особено за тези, които обичат изделия от дърво. 【Дизайн щанга на гърба】 Дизайн щанга на гърба с уникална патентована дръжка във формата на сърце.Эстетичная по-дълги извити задната част на глезена, удобна кръгла облегалка и тапицирана седалка с възглавници, обитыми изкуствена кожа.Разпознаваем, очарователен дизайн от тези столове ги прави подходящи за всяко помещение, включително ресторанти и кафенета. 【Конструкция от масив, твърда дървесина】 Здрава конструкция от естествен малайзийского дъб и шперплат.Масив, твърда дървесина са много по издръжливи в сравнение с иглолистна дървесина, защото той е много по-плътен. 【Характеристики】 Възглавница от мрамор гъба с висока еластичност за дълги и комфортна разговори за вечеря.На всеки крак инсталирани защитни облицовки за краката, които предпазват подово покритие от надраскване и естествена светлина чрез стриване. 【Комплект за масата за хранене】 Комбинирайте го с нашите обеденными маси и пейки, за да се създаде маса слушалки за дома.

Спецификация

Избор на клиенти