• New
Hokcus Многофункционални Рамка за съхранение на перални машини по рафтовете над Тоалетна, 4 Нива, Рафтове За съхранение на Пералната Машина, Регулираща се Поставка-Ор?

Hokcus Многофункционални Рамка за съхранение на перални машини по рафтовете над Тоалетна, 4 Нива, Рафтове За съхранение на Пералната

BGN 52.48

[Устойчива на плъзгане падаща страничен мрежест] : странична мрежа може да блокира елементи и ефективно да ги предотврати подхлъзванеМожете също така да поставят куки за закачане на предмети. [Определяне на буш] : Тръба от неръждаема стомана, интерфейс Abs, Без инструменти, лесно разбира.Лесна инсталация не вреди на оригиналната среда и има висока пропускателна способност. [Свободно регулируема височина /ширина] : височина и ширина могат свободно да се регулира, подходящ за различни перални машини, представени на пазара.Височината може да се регулира в зависимост от височината на Пералната машина. [Спестяване на пространство] : Можете да поставите хавлиени Кърпи, тоалетна хартия, шампоан и други тоалетни принадлежности.Това е идеалната мебел за оформяне на вашата баня и да спестите място. [Безпроблемно обслужване] : Ако имате някакви въпроси относно този продукт, не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.Ние ще се опитаме своите сили за решаване на проблема. [Устойчива на плъзгане падаща страничен мрежест] : странична мрежа може да блокира елементи и ефективно да ги предотврати подхлъзване.Можете също така да поставят куки за закачане на предмети. [Определяне на буш] : Тръба от неръждаема стомана, интерфейс Abs, Без инструменти, лесно разбира.Лесна инсталация не вреди на оригиналната среда и има висока пропускателна способност. [Свободно регулируема височина /ширина] : височина и ширина могат свободно да се регулира, подходящ за различни перални машини, представени на пазара.Височината може да се регулира в зависимост от височината на Пералната машина. [Спестяване на пространство] : Можете да поставите хавлиени Кърпи, тоалетна хартия, шампоан и други тоалетни принадлежности.Това е идеалната мебел за оформяне на вашата баня и да спестите място. [Безпроблемно обслужване] : Ако имате някакви въпроси относно този продукт, не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.

Спецификация

Color:
Silver
Size:
50X(60-90)X(190+20)Cm
Weight:7.8Kg:
Beacapacity of Each Layer of Steel Plate:
15Kg
the Weight of Each Layer of the Grid:
8Kg
Product Packaging:
1* Storage Rack :

Избор на клиенти