• New
Средство за грижа за краката от чаено дърво Aromasong с 7 Етерични масла - OptiMSM - Евкалиптово масло със сол от Мъртво море 3 кг.

Средство за грижа за краката от чаено дърво Aromasong с 7 Етерични масла - OptiMSM - Евкалиптово масло със сол от Мъртво море 3

BGN 1.00

? Средство за краката Aromasong's Foot Soak : Съдържа сол от Мъртво море и 21 минерал, които успокояват уморени, ноющие крака, в комбинация с масло от чаено дърво и всички полезни свойства на 7 етерични масла, бързо впитывающимися люспи от магнезий мъртво море и Opti MSM20-минутно средство за краката Aromasong's Tea Tree Foot Soak ще краката си ежедневни грижи в уюта на собствения си дом. ? Деликатес за краката : Нашите лечебни сол с масло от чаено дърво, влива на такива проблеми, като гъбички на ноктите на краката, мазоли или неприятна миризма на краката, прави кожата мека, еластична и си свежест.Това е чудесно за спортисти и хора, които са заети. ? Отпуснете сетивата си : Нашите сол за миене на краката, богати на 100% натурално етерично масло от евкалипт, помагат за облекчаване на напрежението.Това е чудесен начин за облекчаване на стреса!Почувствайте, как да се заличат вашите болки в мускулите и ставите. ? Е идеален за спортисти : Заредете тялото си с енергия след тренировка.Тази натурална сол за вана за релакс на краката, специално проектирани за фитнес-треньори, пътеки, лекарите, които не ни трябват, защото в нашите продукти никога не се получава нищо токсично или вредно.Ние вярваме в създаването на ефективни продукти от свежи соли от Мъртво море, най-добрите етерични масла и безопасна, нетоксични съставки.

Спецификация

Избор на клиенти