• New
Luckyiren Модернизирани щенячьи Свирки, Куче вратите разговори за дръжката на вратата/Приучения към гърне/Излизане навън-Кучешки свирки за кученца, кучета им, домашни ?

Luckyiren Модернизирани щенячьи Свирки, Куче вратите разговори за дръжката на вратата/Приучения към гърне/Излизане навън-Кучешки

BGN 2.00

?Получавате това, за което плащатеНашето предложение е разумно и реалистично. Осезаемо качество, отлично качество и на разумна цена.За разлика от тези, които предлага неуловим куче свирки на по-висока цена, ние гледаме на тях вече от гледна точка на клиента. ? Ние обновихме куче свирки, въз основа на коментарите на клиентите.По-старата версия има само 2 дължина, някои клиенти да я използват по най-късата дължина, и тя все още е твърде дълга, за да се дръжки, които по-долу.В новата версия ние увеличихме броя на бутоните до 3 за увеличаване на диапазона на регулиране на дължината, сега можете да го направите по-къс. ? Справедлива цена и постоянно професионално качество.Камбаната е изработена от висококачествен материал премиум-клас, на повърхността на камбани прилага технология за нанасяне на галванични покрития, което го запазва блясъка и не ръждясва.Вътрешен топчета е изработен от висококачествена неръждаема стомана, което предлага яснота на шум. ? Здрав и издръжлив.Каишка е изработена от ултра силна нейлонового материал и внимателно тестван за издръжливост.Свързващи части са добре изработени, са здрави и надеждни.Колани превъзходен зашити; свързващи части от звънци и затвори дебели, изработени от висококачествен материал.Независимо от това, колко силно куче го съсипе, той не ще се счупи.Ако не искате да инсталирате кучешка вратата на собствената си врата, след това изберете този щенячий разговор, той е много удобен и лесен за използване, и с него е забавно да си взаимодействат вашето кученце.

Спецификация

Избор на клиенти