• New
Sliverdew, 2 бр., Нашийник за Коте с ревера, Тай-пеперуда, Камбанка, Котешки Нашийници за Момчета и Котки, Регулируема Котешки Нашийник, Есенен Ден на Благодарността, Слад?

Sliverdew, 2 бр., Нашийник за Коте с ревера, Тай-пеперуда, Камбанка, Котешки Нашийници за Момчета и Котки, Регулируема Котешки Нашийник,

BGN 1.67

【Регулируеми маншети за котки】 : Широчина-тези греди за котки е с 0,4 инча, диапазон на настройка-от 8 до 12 инча, независимо от това, дебел си коте или постно, нашият яка е подходяща 【Яки с кошачьим лък】 : Има 2 парчета котешки греди с папийонка и камбана, карирани модел, уникален и стилен.Можете да се носят на своята котка, нашийник на правилния цвят в съответствие с ежедневни дрехи. 【Отделяющиеся яки котенков】 : Всички наши яки котенков са подвижни, тай-пеперуда и камбанка може да се движи и демонтаж, можете да се регулира в съответствие с вашите изисквания. 【Качествен материал】 : Тези сладки каре врати за домашни любимци са произведени от памучен плат, меки и удобни, с трайни сребърна камбана, което улеснява търсенето на очарователните котки. 【Подаръци за котки】 : Класически каре яки котки ще станат най-добрите подаръци за вашите котенца или приятели, които имат котки, класически дизайн може да направи вашите котки по-очарователни за използване на закрито / на открито.

Спецификация

Избор на клиенти