• New
VR Защитна превръзка от неопрен за Oculus Quest 2 Защита от пот, Дишаща Регулируема VR-Маска за очи, Предната Тампон за Носимого оборудване виртуална реалност Oculus Quest 2 и Акс?

VR Защитна превръзка от неопрен за Oculus Quest 2 Защита от пот, Дишаща Регулируема VR-Маска за очи, Предната Тампон за Носимого

BGN 1.33

Все още се притеснявате, че изпотяване при използване на виртуалната слушалки се отразява на геймплея?Нашата защита от изпотяване виртуална реалност отделя кожата от устройството за виртуална реалност, защитава кожата на устройството за виртуална реалност от пот, грим, прах и т., Както и накисване на вашата пот, което ви позволява да се чувствате по-комфортно по време на игрите през горещото лято. ?【Отърви се от проблемите си с потоотделением】 все още притеснен, че изпотяване при използване на виртуалната слушалки се отразява на геймплея?Нашият VR пот band е направен от дишаща полиэстеровой тип тъкан ice silk, която се различава превъзходно водопоглощением, бързо сохнущей, бързо попиваща потта при потении на лицето, което ви позволява да споделяте своите HMD със семейството си и приятели, без отделяне на пот. ?【Уникален дизайн с шарени животни】 В комплекта са включени 4 уникални маски за пот виртуална реалност с различни щампи на животни, което е достатъчно, за дневна смяна на четиричленно семейство или приятели, които играят заедно, което ще позволи на вас и вашите приятели или роднини да получат по-приятно изживяване. ?【Регулируем размер на】 Калъф за маска за очи VR е изработен от висококачествена еластична тъкан, снабден с регулируема каишка (на ремешке за маска за очи VR има регулируем обтегач), той е подходящ не само за възрастни, но и на децата.Лесно се побира и се отстранява. ?【Ергономичен дизайн】 тренировочная превръзка Astarexin VR mask е с усъвършенстван дизайн за по-удобно носене, с ергономичен дизайн приятелка, плътно в близост до кожата, добре облегает контурите на челото и носа, не се смачква при носенето. ?【Широка съвместимост】 Нашата превръзка от неопрен за пот VR mask е съвместима със слушалки на виртуална реалност от различни марки, съвместима с Oculus Quest 2/ Oculus Rift S/ Oculus Go/ HTC Vive / Samsung Gear / PS/ Antvr/ Motorola/ 3 G очила/ слушалки Microsoft MR и т. ?【отърви се от проблемите си с потоотделением】 все още притеснен, че изпотяване при използване на виртуалната слушалки се отразява на геймплея?Нашият VR пот band е направен от дишаща полиэстеровой тип тъкан ice silk, която се различава превъзходно водопоглощением, бързо сохнущей, бързо попиваща потта при потении на лицето, което ви позволява да споделяте своите HMD със семейството си и приятели, без отделяне на пот.

Спецификация

Избор на клиенти