• New
Аксесоари за микроскоп 1X 0.35 X 0.5 X Обектив с регулируема фокусиране, тринокулярный стереомикроскоп Лабораторни консумативи (Цвят: 1X 0.5 X 0.35 X)

Аксесоари за микроскоп 1X 0.35 X 0.5 X Обектив с регулируема фокусиране, тринокулярный стереомикроскоп Лабораторни консумативи (Цвят:

BGN 0.33

Увеличение : 1x Вид на продукта : Окуляры микроскоп.Материали : Метал. Монтиране на камерата : диаметър 1 " /25.4 мм С добра здравина и стабилност, тънка изработка, стабилна и надеждна производителност, с дълъг срок на служба.Изработен е от висококачествен материал и е различна здравина и трайност.Моля, свържете се директно с нас за получаване на незабавна помощ, ако имате някакви проблеми с нашия продукт, ние ще бъдем много щастливи да ви помогне, и ние сме онлайн за вас 24 часа в денонощието.Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркост на светлината. Моля, оставяйте малко отклонение на данните при ръчно измерване.

Спецификация

Избор на клиенти