• New
EaseLife 6 фута комплект направляващи за плъзгащи се врати на обора от неръждаема стомана, сверхпрочный, антикоррозийный, плавно и безшумно се плъзга лесно се инсталир?

EaseLife 6 фута комплект направляващи за плъзгащи се врати на обора от неръждаема стомана, сверхпрочный, антикоррозийный, плавно

BGN 0.33

Сверхпрочный-Висококачествена неръждаема стомана 304, сатинированная матово покритие, антикорозионна защита от ръжда осигуряват дълги години, красота и дълголетиеСе ПЛЪЗГАТ КАТО ПО ЧАСОВНИК - Ролки на шарикоподшипниках се плъзгат плавно и безшумно, тестван от повече от 100 000 ролки.Всички стоки са многократно тествани преди това на пазара.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ - Нашето обзавеждане е подходящ както за днешния, така и за селски стил, можете да приложите, за да премине, гараж, кухня, спални и така нататък. ПРИЛИЧА - Подходящ за ширина на вратата до 36 см; Подходящ за дебелина на вратата 1-3/8" ~ 1-3/4"( 35 mm ~ 45 mm); Товароносимост врати 265 паунда (120 кг).Комплектът включва : (2) 3-подножието на наклона, (2) на колела, (4) подпори за рейки, (2) Вратите спирки, (1) Водач на пода.Задвижваната В комплекта не е включена. ЛЕСЕН за инсталиране - Ние предоставяме подробно графично и текстово ръководство за анализ на инсталацията, можете да получите на дигитално копие и професионалното ръководство за инсталиране в нашия онлайн услуга. 24 часа в режим на готовност - Ease Life е специализирана в плъзгащи се врати и обков от много години, ако нещо липсва или е счупена, моля, уведомете ни, ние по цял ден онлайн, за да решите проблема си.

Спецификация

Избор на клиенти