• New
Средство за измиване на лицето с масло от семена от коноп Cannabis Sativa, от Dr. Синьо - (1 флакон, 24 течни унции) - Смес от етерични масла от шеа, алое Вера и витамин е Подхранв?

Средство за измиване на лицето с масло от семена от коноп Cannabis Sativa, от Dr. Синьо - (1 флакон, 24 течни унции) - Смес от етерични

BGN 2.33

Средство за измиване на лицето с масло от семена на канабис Dr Синьо-съдържа алое Вера, масло от шеа и витамин E, за да хидратирате кожатаВсички средства за измиване на тялото Dr Teals съдържат английска сол, която помага за възстановяване на уморените, ноющие мускулите.Успокояваща смес от етерични масла от Бяла мащерка, кедрово дърво и бергамот помага за успокояване на ума.Нанесете обилно количество средства за измиване на Dr Teal' ' s body wash на ръце, луфа или хоп, след това нежно масажирайте цялото тяло, за да се хидратират и пълно подмладяване.Само за външно приложение.Никога не тестировался на животните.Произведено в САЩ. Средство за измиване на лицето с масло от семена на канабис Dr Синьо-съдържа алое Вера, масло от шеа и витамин E, за да хидратирате кожата.Всички средства за измиване на тялото Dr Синьо-съдържат английска сол, която помага за възстановяване на уморените, ноющие мускулите.

Спецификация

Избор на клиенти