• New
Бейзболни стикери за стена - Стикер с потребителски име - Стенен декор за стаята на момчетата - Персонални Стикер на стената с бейзболна Бухалка - Спортен Интериор з?

Бейзболни стикери за стена - Стикер с потребителски име - Стенен декор за стаята на момчетата - Персонални Стикер на стената с бейзболна

BGN 6.80

✅ ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ - можете да конфигурирате името и цветовете, които искате да използвате, за да си стикери за стена ✅ ВИСОКО КАЧЕСТВО Винил с матово покритие премиум-клас, специално проектирани за интериорен дизайн.Скъп качествен материал. ✅ Е ЛЕСНО да се ПРИЛАГА - ЗА стикер на стената е прикрепен просто стъпка по стъпка видео и лист с инструкции. ✅БЕЗОПАСНО ЗА ДЕЦА - нашите стикери са абсолютно нетоксични и не съдържат вредни химикали, така че те са 100% безопасни за употреба в детски стаи, ясли и игрални зали. ✅С ГОРДОСТ НАПРАВЕНО В САЩ е Разработено от компанията Прекрасно Decals World, малък семеен предприятието.ПРЕОБРАЗИТЕ СПАЛНЯТА на ВАШЕТО ДЕТЕ, ДЕТСКА Или ДРУГА СТАЯ В КЪЩАТА С ПОМОЩТА на НАШИТЕ АДАПТИВНИ СТИКЕРИ ЗА СТЕНА - Нашите самозалепващи етикети - това е един лесен и достъпен начин за разкрасяване всяка стая.Можете да придадат специален нюанс на всяка гладка повърхност – стени, вратите, прозорците, комодам, каркасам легла, огледални места и много други.Има ли по-добър начин да се подчертае детска стая на вашето дете? - Етикети напълно да се прибира и не оставя лепкави следи, и не увреждат боята под тях.Специално лепило позволява без проблем да премахнете стикер, така че не се притеснявайте за увреждане на вашите стени! - Благодарение на высококачественному матовому винилу етикети изглеждат така, като че ли те нанасят ръчно изрисувани на стената, без да се налага с боя!Харесват нашите стикери за детска стая?Запознайте се с нашата богата колекция на висококачествени стикери за стена за всяка стая в къщата!.

Спецификация

Избор на клиенти