• New
А Kunnozz Feromone LoveAddict Roll-On, Парфюми с феромони glamourouslove Roll-on, Парфюми с феромони, Lusty, Парфюм за Съблазняване на Тайни Любовници, Феромони за жени Привличат мъжете (4шт B)

А Kunnozz Feromone LoveAddict Roll-On, Парфюми с феромони glamourouslove Roll-on, Парфюми с феромони, Lusty, Парфюм за Съблазняване

BGN 5.20

1 Парфюми с феромони Glamour Love Roll-on : не само са подходящи за срещи на мъжете и жените, но също така могат да се използват в офиси, конферентни зали, работни места. Парфюми с феромони под формата на ролка : малкият им незабелязан бутилка позволява лесно да носят със себе си в чантата или джоба ви.Парфюми с феромони така хубаво привличат любителите на двата пола, те могат да се носят като ежедневните парфюми по всяко време на деня, благодарение на мини и преносим размер. Парфюми с феромони за жени : Носители на феромони може да бъде човешкото тяло, може да се пръска директно върху стени, мебели, хартия, документи, уреди за създаване на различни ефекти. Само за външна употреба : При нанасяне нанесете феромон на шията, ухото, на китката, на гърдите или други части на тялото, за да высвободилось достатъчно количество феромони, които правят вас е особено привлекателна. Масло с феромони бляскавите любов : Когато двама души контакт лице в лице и феромони втираются в областта на шията, феромони по естествен начин попадат във въздуха от друга страна носового дишане.

Спецификация

Избор на клиенти