• New
2023 Парфюми с феромони за жени, 10 мл Парфюм с феромони, Спрей с феромони за Нея, Нанесете Феромоновое масло за жените, за да привлекат мъжете, Устойчива Парфюм водата ?

2023 Парфюми с феромони за жени, 10 мл Парфюм с феромони, Спрей с феромони за Нея, Нанесете Феромоновое масло за жените, за да привлекат

BGN 0.67

??【Парфюми Lunex Phero】Парфюми с феромони се отделят в специални вкусове, предназначени за мъже и жениМасло с феромони за жени, която привлича мъжете, има завладяващ аромат, а феромони вълнува сетивата, прави ви неустоим за околните. ??【Преносим и лесен за използване】 Малки парфюми с феромони обем 10 мл са много подходящи за носене с вас, можете да ги сложите в чантата или джоба, те не заемат място, и може да се прилага по всяко време и на всяко място. ??【Аромат за сериозни отношения!】Парфюми с феромони - това е вашето свързващо звено с чувственост и сексуалност.В нея се използват естествени етерични масла от най-високо качество с добавяне на феро, които засилват влиянието на хората един към друг. ??【Аромат за сериозни отношения!】Парфюми с феромони - това е вашето свързващо звено с чувственост и сексуалност.В нея се използват естествени етерични масла от най-високо качество с добавяне на феро, които засилват влиянието на хората един към друг. ??【Повишена увереност】Парфюмерное масло се смесва с кожата, създавайки уникален аромат.Изглежда добре, чувствайте се добре, посрещайте всеки ден нова и подобрена!. 2023 Парфюми с феромони за жени,10 мл Парфюм с феромони, Спрей с феромони за нея, Нанесете феромоновое масло за жените, за да привлекат мъжете,Парфюм водата е с феромони продължително действие Характеристики : 1.

Спецификация

Name:
Lunex Phero Perfume
Weight:
60g
Net Weight:
10ml
Package List:
1/2/3pcs* Lunex Phero Perfume:
Note:
1.Please allow 1-2cm differs due to manual measurement.:
2.Due to the different display and different light, the picture may not show the actual color of the item. Thanks for your understanding. :

Избор на клиенти