• New
За определяне на BoxWave, Съвместимо с КОТКА B35 - Кола планина с подвижна дръжка, Поставка за мобилен автомобилния закрепване с превземането на пръста си за КОТКА B35 - Ср?

За определяне на BoxWave, Съвместимо с КОТКА B35 - Кола планина с подвижна дръжка, Поставка за мобилен автомобилния закрепване с

BGN 1.00

? [СТАБИЛНОСТТА] За определяне на Box Wave, съвместимо с КОТКА B35 Универсално автомобилно планина за мобилни устройства с дръжка, да опрости живота си, просто обезпечаване го на гърба си B35. Този продукт значително улеснява задържане на телефона без силен улавяне, предотвратяване на умора на ръцете и осигурява чувство на сигурност. ? [ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ] Това устройство осигурява лесен начин за закрепване към вентиляционному дупката на автомобила с помощта на гумени штырей.НИКАКВИ ДРУГИ ИНСТРУМЕНТИ, не се изисква, което прави този процес почти без усилие.Имате възможност да направите навигацията, смяна на музика и приемане на обаждания в колата много по-комфортни. ✨ [EASY] Независимо от факта, че си B35 е допълнение към уреда, той все още лесно се побира в джоба поради малкия размер на приспособление. Не е ли страхотно, че такова малко нещо може да има такова голямо значение в ежедневния живот?. ? [ГЪВКАВОСТ] Още по-стръмен е, че това устройство може да служи и като поставка за вашия B35. Той може да побере до 15 килограма!Можете също да използвате поставка вертикално или хоризонтално, като предлага различни опции за гледане на мултимедия. ♻ [ПОВТОРНО] Ако ти?бих искал да използват отделна част на няколко устройства, това също е възможно.Лесно може да се почисти и да се НАНЕСЕ ОТНОВО.Лепилото е чувствителен към натиск, което означава, че можете да го поставите под проточную вода до пълно прочистване, а след това да се нанесе повторно.За определяне на Box Wave е съвместимо с КОТКА B35.? [СТАБИЛНОСТТА] Универсално автомобилно планина с подвижна дръжка, да опрости живота си, просто обезпечаване го на гърба си B35. Този продукт значително улеснява задържане на телефона без силен улавяне, предотвратяване на умора на ръцете и осигурява чувство на сигурност.

Спецификация

Избор на клиенти