• New
2 Опаковане на турските плажни кърпи голям размер (40 x 70) - Предварително выстиранных за мекота, от памук - бързо съхнещи Плажни кърпи в стил бохо - Уникални турски кър?

2 Опаковане на турските плажни кърпи голям размер (40 x 70) - Предварително выстиранных за мекота, от памук - бързо съхнещи

BGN 11.33

? ИДЕАЛНО ЗА ПЪТУВАНЕ : нашето и турското кърпа просто трябва да има след душ, защото тя е по-тънка бадем хавлиени, но не по-малко впитывающееТой е лек, лесно се опаковат и да носят със себе си, което го прави идеален за пътуване.Той се сгъва, за да спестите място в багажа или в килера, и е компактен и лек. ? КАЖИ "НЕ" ЗАТХЛОМУ МИРИЗМАТА : Нашите бързо съхнещи кърпи за басейна са идеални за употреба на плажа или в други влажни помещения.Те не само спестяват време, пари и енергия за сметка на бързото сушене на дрехи, но и по-малко податливи на появата на миризма на влага. ? ПОЧУВСТВАЙТЕ КАЧЕСТВО : Кой се нуждае от твърд, упорит турски плажни кърпи?Нашата кърпа, предварително се размива в Qoup Quru за получаване на невероятно мека текстура.Нашите декоративни турски кърпи са безопасни за вас и за околната среда, тъй като те са произведени в Турция от сертифицирани от OEKO-TEX естествена обагрени прежди. ? Е на РАЗПОЛОЖЕНИЕ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ и НА ВСЯКО МЯСТО : хавлии за плаж с пясък и вече не е проблем!Просто разклатете нашето плажна одеяло, и в чантата ви, няма да остане боклук.Какво е най-доброто в това?Тя може да се използва като одеяла за йога, кърпи за коса, шалове, спално бельо, плажни аксесоари и други неща. ? СПЕЦИАЛНО СЪЗДАДЕНО ЗА ВАС : нашето быстросохнущее кърпа придава индивидуалност на вашите полотенцам за пикник или похода на екскурзия благодарение на 15 цветен варианти.От тях стават страхотни подаръци за рожден ден, както за мъжете, така и за жени, както и подаръци за нов дом за нови домове и специални случаи.Насочили ли сте се на плаж, наслаждавате ли спа следобед или просто взимате сутрешния душ, можете винаги тянетесь за кърпа.Традиционните хавлиени кърпи, от друга страна, трябва да се сменят.Тъй като те са дебели и тромави, за да ги изсъхване си отива завинаги, и в тях бързо се натрупват пясък и боклуци.

Спецификация

Избор на клиенти