• New
Пластмасови Въдици Toyvian, Магнитни Въдици, Дървени Магнитни Пръчки, риболовни Пръчки За Игри с Магнитна Риболов, за момчета и Момичета, Аксесоари за занимания в басе?

Пластмасови Въдици Toyvian, Магнитни Въдици, Дървени Магнитни Пръчки, риболовни Пръчки За Игри с Магнитна Риболов, за момчета и

BGN 1.00

Пластмасата 【Игра за риболов】 Магнитна игра за риболов - добър образователен инструмент, тя може да помогне на децата да се подобри координацията на ръцете и очите, подвижността и възможността да се цветове, практично и интересна играчка. 【Играчка прът】 играчка-прът-забавно развитие на играчка, много подходящ за момчета и момичета, много развива търпение и постоянство; много добър избор на подарък за техните рождени дни и фестивали.Качествени забавни играчки за семейства и групи. 【Детска игра за риболов】 Този риболовен прът - добър аксесоар за игри на риболов за момчета и момичета, играта е необходимо момчета и момичета за растеж.Лесно се задържа, лесен за експлоатация, здрав дизайн, траен, подходящ за продължителна употреба. 【Магнитен прът】 Нашите магнитни въдици лесно да се хареса на повечето хора, това е прекрасен подарък за рожден ден на студентите, празници, Коледа, Хелоуин, деня на благодарността и Нова година, те също могат да създадат весела атмосфера в класната стая. 【Игра за риболов за деца】 Магнитен риболов кука позволява лесно за улов на дребни риби и морски обитатели, което може да създаде весела забавление на закрито и на открито за своя клас.Той е с гладки ръбове, не е грапава повърхност и е абсолютно нетоксичен.Лесно се задържа и удобен за работа. 【Игра за риболов】 Магнитна игра за риболов - добър образователен инструмент, тя може да помогне на децата да се подобри координацията на ръцете и очите, подвижността и възможността да се цветове, практично и интересна играчка. 【Играчка прът】 играчка-прът-забавно развитие на играчка, много подходящ за момчета и момичета, много развива търпение и постоянство; много добър избор на подарък за техните рождени дни и фестивали.Качествени забавни играчки за семейства и групи. 【Детска игра за риболов】 Този риболовен прът - добър аксесоар за игри на риболов за момчета и момичета, играта е необходимо момчета и момичета за растеж.Лесно се задържа, лесен за експлоатация, здрав дизайн, траен, подходящ за продължителна употреба.

Спецификация

Избор на клиенти