• New
Operitacx 5шт 2023 Календар Офис Декор Настолен Календар Голям Цветен Декор Стенен Календар 2022-2023 Стоящ Календар, Стоящ Календар Офис Дневен Настолен Календар Декор Канц?

Operitacx 5шт 2023 Календар Офис Декор Настолен Календар Голям Цветен Декор Стенен Календар 2022-2023 Стоящ Календар, Стоящ Календар

BGN 1.00

Постоянен настолен Календар : ??Структурата е разумна, а конструкцията на макарата опростява и е по-удобно да обръщате страницаAdorno Mesa Para De : Той е изработен от висококачествени хартиени материали с превъзходна текстура и лесно се повреждат.Аксесоари : Календар-планер 2023 година : Календар в основата е изработена от висококачествена хартия фина работа, изчислени за продължителна употреба.Изработен е от добър материал, е безопасна и може да се използва за известно време, че е практичен и надежден.Настолен планер Календар 2022-2023 : Красив и елегантен цветен модел, естествен и елегантен, може да украсяват вашия работен плот и да ви е добро настроението през цялата година. Календар за 12 месеца : настолни календари за 2023 г. - разумна конструкция, а конструкцията на макарата опростява и е по-удобно да обръщате страница.Постоянен настолен Календар : ??Структурата е разумна, а конструкцията на макарата опростява и е по-удобно да обръщате страница.Adorno Mesa Para De : Той е изработен от висококачествени хартиени материали с превъзходна текстура и лесно се повреждат.Аксесоари : Календар-планер 2023 година : Календар в основата е изработена от висококачествена хартия фина работа, изчислени за продължителна употреба.Изработен е от добър материал, е безопасна и може да се използва за известно време, че е практичен и надежден.Настолен планер Календар 2022-2023 : Красив и елегантен цветен модел, естествен и елегантен, може да украсяват вашия работен плот и да ви е добро настроението през цялата година. Календар за 12 месеца : настолни календари за 2023 г. - разумна конструкция, а конструкцията на макарата опростява и е по-удобно да обръщате страница.Осъществяване Списък 5 x Календар Функции-Материал : Хартия тенис на перекидной календар -Размер : 21,00 X20,50 X1,00 см / 8,25 X8,06 X0 аксесоари за офис бюрото. -Цвят : тъмно зелен коледен месечен календар -Настолен календар също може да стане добър избор на подарък за вашия приятел, и семейството, и им се радвате настолен календар-бележник.

Спецификация

Избор на клиенти