• New
Прибиращ каишка за кучета Fida, 10-крак тежкотоварни Разтегателен каишка за домашен любимец за малки кучета и котки с тегло до 18 килограма, не спутывается. С една ръка ?

Прибиращ каишка за кучета Fida, 10-крак тежкотоварни Разтегателен каишка за домашен любимец за малки кучета и котки с тегло до 18

BGN 9.59

Сверхпрочный, здрав и стабилен - този син разтегателен каишка за кучета е изработена от 10-метрова висока якост на найлон лента от здрава неръждаема превръщането на една кука и устойчив на удар найлонови пластмаса, от вътрешната спирална пружина най-високо качество осигурява постоянно нахлуване в продължение на няколко години Идеален за малки кучета и котки с тегло до 18 кг. СИГУРЕН ОТРАЗЯВАЩА КАИШКА ЗА КУЧЕ - черна лента за каишка за кучета, наситена с бели светлоотразителни материали.Отразяваща шнуровой каишка повишава сигурността и видимостта на кучета и техните собственици в нощта.ЕРГОНОМИЧНА устойчива на плъзгане подплатена дръжка - изработена от дълготраен мек материал и осигурява сверхудобный захват за дълги разходки.ЛЕСНА ЗА УПОТРЕБА - Бутон за бързо заключване, пауза и отключване - лесно включване и изключване само с палеца. Не спутывается на 360 градуса, чудесно за разходки, джогинг, бягане, къмпинг и туризъм, както и за неспешной разходка в задния двор. 100% ЛИПСАТА на риск при ПОРЪЧКА - ние връщаме парите в рамките на 30 дни, без никаква причина и ще даваме гаранция 1 година.

Спецификация

Избор на клиенти