• New
Пълен комплект за подстригване на коса и брада LLAMN, включващ Качествена пишеща машина за разкрояване с Ръководството на Пити, Безжична Машинка за подстригване, нож?

Пълен комплект за подстригване на коса и брада LLAMN, включващ Качествена пишеща машина за разкрояване с Ръководството на Пити,

BGN 81.96

★ Кабел и безжично двойна употреба, вече не е нужно да се притеснявате за липса на електричество, по-удобно, след 1 час, пълно зареждане може да се използва непрекъснато в продължение на 120 минути ★ Стоманен нож и мощен мотор позволяват бързо и точно да отрежа косата, косата не се заби и не увреждат кожата. ★ Удобен лост за регулиране на дължината на острието, която осигурява по-плавна и точна обработка на косата. ★ Оборудван с 4 различни расческами с ограничение на дължината (3 мм, 6 мм, 10 мм, 13 мм), лесно можете да контролирате дължина на косата, която искате да се режат и да се създават различни прически. ★ С линия за окачване на опашката, машинки за подстригване, която лесно се закача и съхранение след употреба.Параметри : Мощност : 9 W Време за ползване : около 120 минути Време за зареждане : около 1 час Напрежение : 110-240 v Честота : 50/60 Hz Начин за зареждане : захранващ адаптер Батерия : вградена литиево-йонна батерия с капацитет 2200 mah Характеристики : Мощен мотор с дълъг живот Внимателен и оцифрованный интелигентен дисплей енергия за напомняне е на Разположение за работа в продължение на 1 час след пълно зареждане Технология на цветята хранене с двойна употреба за Интелигентно управление на чип на хост и защита на източника на захранване.

Спецификация

Избор на клиенти