• New
NOLITOY Скоби за бантов, Щипки за коса, Детски Щипки за коса, 4 бр, Шнола за коса на Хелоуин, Шнола за коса Прилеп, Шнола за коса, Аксесоари за коса, Призрачни 3d Триизмерна ?

NOLITOY Скоби за бантов, Щипки за коса, Детски Щипки за коса, 4 бр, Шнола за коса на Хелоуин, Шнола за коса Прилеп, Шнола за коса,

BGN 1.33

Шнола за коса с лък - направена от материал с добър припадък, който лесно се поставя и може да задържа косатаШНОЛА за коса за момичета - Тази шнола с елементи на Хелоуин се различава от другите шапки. 3 D-шнола за коса - добър аксесоар за момичета, деца.Подходящ за всеки прическа и Хелоуин.Шнола с фантоми И тиква - дизайн с лък, по-привлекателен за носене в различни ситуации.СКОБИ за бантов - Красив и елегантен външен вид може да се комбинира с различни нарядами децата си, което ги прави по-привлекателни.Пратката включва 4 х фиби за коса (2 х фиби "Прилеп" + 2 х фиби "Призрак" и "тиква") Характеристики-Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване, може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната заколкой за момичета. - Цвят : Както е показано на заколке за коса на Хелоуин. - Размер : около 12 x 9 x 1 виж - Материал : плат. - Благодарение на декора с елементи на Хелоуин тази шнола се различава от други шапки, от духове и за тиква овесена заколкой за коса. - Дизайн с лък, по-привлекателен за носене в различни ситуации на заколке с лък.

Спецификация

Избор на клиенти